Våra fönster och skjutdörrar från West Coast Windows

logo0922-1-300x131.png

Westcoast Windows fönster och skjutdörrar består av en yttre del av elegant aluminium, som står emot tuffa väderförhållanden och en inre del av trä, som ger en varm inbjudande känsla. OBS! Ej att förväxla med så kallade ”alu-beklädda” träfönster.

I princip byggs två fönster i fabriken som ligger i Trollhättan, ett i aluminium och ett i trä, som sedan sätts ihop till en enhet. Grundprincipen har varit densamma genom åren och tekniken är välbeprövad. Tack vare den unika konstruktionen så är dessa fönster extremt täta och ger en lång livslängd. Det innebär att du sannolikt inte behöver byta fönster mer under din livstid. Nya underhållsfria aluminiumfönster från Westcoast Windows är en bra investering och kommer att betala sig självt, dels tack vare livslängden, dels för att du sparar energi och underhållsarbete på dem.

Alla Westcoast Windows produkter tillverkas i vår fabrik i Trollhättan, sedan starten 1995, av människor med gedigna kunskaper om fönstertillverkning. Helt enkelt för att kvaliteten blir den bästa tänkbara.

Vi har två modeller:

  • Classic: Klassiska svenska fönster tillverkade med profiler i vår egen konstruktion, av tätvuxen furu med hög densitet och kvistfri­ trä rakt igenom.

  • Design: Vår designserie passar utmärkt till funkishus och modern arkitektur. Fönstret ligger mer i linje med övriga fasaden och skapar ett visuellt slätare utseende.
  • Fönster och skjutdörrar